Dünyada Tüm Sporların Aynı Coğrafya’da Yapıldığı Ülke: Türkiye...

Geleneksel sporlardan, modern sporlara, su sporlarından hava sporlarına... Zengin lokasyonlar, gelişen spor turizmi, genç bir ülke...

Medeniyetlerin, kıtaların buluştuğu şehir, 2012 Avrupa Spor Başkenti: İstanbul...

Tarih, kültür, sanat ve sporun başkenti. Medeniyetlere ve kültürlere köprü olan şehir.

Sanat ve Spor Aynı Sahada Buluşuyor...

Belgeseller, Uzun-Kısa Metraj Filmler, Sosyal Sorumluluk Filmleri, Kulüp-Federasyon Filmleriyarışıyor ve ulusal-uluslararası spor filmleri seyirci ile buluşuyor....

7 Mayıs 2011 Cumartesi

OLİMPİZM RUHU BU FESTİVALDE

Dünyanın en prestijli Spor Festivali artık Türkiye'de.
FICTS (Uluslararası Spor Filmleri Federasyonu) tarafından düzenlenen festival 23-25 Eylül 2011 tarihlerinde İstanbul'da düzenleniyor.


1. Uluslararası Ficts İstanbul Spor Filmleri Festivalinde:
Film Gösterimleri, Yarışmalar, Fuarlar, Konferanslar, Etkinlikler
ile dolu dolu bir festival düzenlenecektir.


Herkesi bu coşkulu festivale bekliyoruz.

İSTANBUL'DA FESTİVAL COŞKUSU


İstanbul 2012 Avrupa Spor Başkenti seçildi. Bu önemli görevde bizde İstanbul'a, Türk Sporuna ve Sanatımıza destek olarak bu festivali gerçekleştiriyoruz.

Dünyanın önde gelen Spor TV Kanallarının katılacağı bu festival aynı zamanda İstanbul 2012 Spor Başkentinin tanıtımı içinde önemli bir fırsat oluşturacaktır.

6 Mayıs 2011 Cuma

FESTİVAL HAZIRLIKLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR


Festival Komitesinin hazırlıkları hızla sürüyor. Öncelikle FICTS bünyesinde gerçekleştirilen yurtdışı elemelerine katılan komite, Haziran ayı itibariyle hazırlık çalışmalarına başlıyor. Filmlerin değerlendirilmesi, festival hazırlıkları ve organizasyon hızla ilerliyor. Tüm paydaşlar ve komite tam bir TAKIM OYUNU sergiliyor.